Arbejdsmand & lager vikar

Hos Vikarholdet.dk kan i også finde ufaglært personaleassistance. Vi tilbyder derfor både arbejdsmænd og specialarbejder med certifikater til bl.a truck, kran samt håndtering af pcb og asbest. Alle vores ufaglærte vikarer er med til at forbedre arbejdsopgaverne, samt assistere ved forfaldent arbejde. Flere af vores kunder har set fordelen i at bestille en arbejdsmand vikar sammen med faglærte vikarer, for at afhjælpe arbejdet på pladsen.

Lager Vikar

Vikarholdet.dk leverer lager vikarer til både faste stillinger og vikariater inden for produktion og lager i hele Danmark 365-dage om året.  Fleksibelt – enkelt – og hurtigt. Kvalificerede og screenede lager vikarer

med kort varsel. Inden for bade industri- og lagerområdet er det ikke alene vikarens kvalifikationer, men også Vikarholdet.dk’s kompentencer til at levere vikarer hurtigt og stabilt, der er altafgørende for vores kunders udbytte af samarbejdet. Vi gør os altid ekstra umage når vi rekruttere, hvilket er en af grundene til at Vikarholdet.dk er et af Danmarks mest fortrukne vikarbureauer.

Mangler i en lager vikar til lager eller en vikar til flytteopgaver i jeres virksomhed, har vi med stor sandsynlighed den helt rigtige vikar i vores vikardatabase. Alle Vikarholdet.dk’s vikarer har været igennem vores almindelige interviewprocedure, hvor vi blandt andet altid indhenter referencer fra tidligere ansættelse. Derudover har alle lager vikarer fremvist uplettet straffeattest. Vi leverer vikarer både med og uden truckcertifikat, til pakning, plukning, og med specielle sikkerhedskrav og certifikater. Alle vores medarbejdere vant til at arbejde på lager og har erfaringer indenfor forskellige områder i branchen.

Der er aldrig binding på nogle af vores ydelser, hvilket betyder i frit kan opsige vikarende når opgaverne er afsluttet. På denne måde opnås en større fleksibilitet, som er med til at skabe fundamentet for mere tilfredse kunder, uden lønomkostningerne til faste medarbejder stiger.

Er du på udkig efter en ekstra håndværker? Ring til os på 70 22 22 88 eller udfyld formularen HER. Så følger en af vores konsulenter op, og sammensætter en skræddersyet løsning der passer jer!

VIKARHOLDET.DK

Haslegårdsvej 8-10
8210 Aarhus


By
Tlf

Fag