HOLDET BAG

Vikarholdet.dk rekrutterer, ansætter og udlejer mandskab inden for byggeriet samt pleje og omsorgs området. Det er til dagligt vores konsulenter, der er bindeledet mellem os, vores kandidater og vores samarbejdspartnere. Vores konsulenter er specialiserede inden for deres fag og har mange års erfaring inden for vikar og rekrutteringsbranchen. Vi har hovedsæde i Aarhus men dækker hele landet med vikarer, 7 dage om ugen, 365 dage om året.

Vi anerkender at vores medarbejdere er drivkræften bag vores virksomhed. Vi gør derfor meget ud af at vores vikarer har det godt socialt, og holder derfor ofte sammenkomster, hvor vi mødes på tværs med både samarbejdspartnere og medarbejdere. Samtidig måler vi også jævnligt med tilfredshedsundersøgelser, for at sikre en god trivsel både hos os og vores kunder. Vi skaber gode relationer for vores ansatte, og har løbende kontakt til dem selv efter endt vikariat. Samtidig opretholder vi løbende kontakt med vores samarbejdspartnere, da vi frem for alt tror på dialog og

VÆRDISÆT

Vores værdier er en stor del af dem, vi er, og hvordan vi udtrykker os på over for hinanden, kunder, kandidater og vikarer.Vi arbejder med engagement, commitment og samarbejde med særlig fokus på arbejdsglæde. Sammen og kun sammen får vi tandhjulene til at dreje rundt. Det er vigtigt, at alle i Vikarholdet.dk kender vores mål og værdier, da vi så ved, hvilken vej vi skal gå, og hvordan vi bedst når målet.

Er du på udkig efter en ekstra håndværker? Ring til os på 70 22 22 88 eller udfyld formularen HER. Så følger en af vores konsulenter op, og sammensætter en skræddersyet løsning der passer jer!

VIKARHOLDET.DK

Haslegårdsvej 8-10
8210 Aarhus


By
Tlf

Fag