Elektriker vikar

Vi har stor erfaring med at finde medarbejdere i alle aldre. På den måde kombinerer vi stor praktisk og teoretisk erfaring, med ungt gåpåmod og viden indenfor de nyeste teknologier. Igennem god kommunikation sikrer vi, at jeres virksomhed kender alle muligheder, og at i tager jeres beslutninger på det rette grundlag, når der skal rekrutteres elektriker vikarer. Vores elektriker vikarer arbejder med opgaver både inden for nybyggeri, renovering, offshore samt industri. Vores mandskab består bl.a. et erfarent team af fagudannede elektriker vikarer, el-installatører og montører. Alle er specialister i alt inden for el-installation, samt reparation af den gamle boligmasse, heriblandt installation af data-, tele- og el-installationer til fabrikker, kontorer og butikker m.m.

Ingen binding

Hos Vikarholdet.dk er der ingen binding på nogle af vores ydelser, hvilket betyder i frit kan opsige vikarende når opgaverne er afsluttet. På denne måde opnås en større fleksibilitet, hvor der skabes et fundament for mere tilfredse kunder, uden lønomkostningerne til faste medarbejder stiger.

Matcher jeres behov

Med en omfattende medarbejderdatabase og mangeårig ekspertise inden for håndværker branchen kan Vikarholdet.dk hurtigt finde den elektriker vikar, som matcher jeres behov. Ændrer jeres projekter karakter, så i ikke længere har behov for vores vikarer, kan i opsige dem med kort varsel.

Håndtere større ordre med elektriker vikar

Bliv udrustet til at håndtere selv de største projekter ved at alliere jer med Danmarks mest alsidige vikarbureau. Vi kan supplere jeres fast ansatte med kompetente elektriker vikarer, så i har muligheden for at tage større ordrer, end hvad jeres faste stab umiddelbart tillader. Vikarholdet.dk sørger for i kommer helskindet igennem selv de største projekter.

Kontakt os

Er du på udkig efter en ekstra håndværker? Ring til os på 70 22 22 88 eller udfyld formularen HER. Så følger en af vores konsulenter op, og sammensætter en skræddersyet løsning der passer jer!

VIKARHOLDET.DK

Haslegårdsvej 8-10
8210 Aarhus


By
Tlf

Fag