VVS vikar og blikkenslagere

Uanset opgaven har vi blikkenslagere eller VVS-installatører, der er kompetente. Hvad enten det er en stor eller en lille opgave, stiller vi gerne vores ekspertise og vores blikkenslagere og VVS installatører til rådighed. Bestilles der en vvs vikar hos os, kan du være sikker på at vikaren er sat godt ind i den pågældende opgave. Alle vores VVS vikarer er rekrutteret ud fra den pågældende jobbeskrivelse, og passer derfor til det specifikke projekt.  

Vores erfarne team af VVS vikarer -installatører og blikkenslagerer har gennem tiden løst en lang række forskellige VVS-opgaver og blik-opgaver for både lokale skoler og fritidsordninger, for erhvervsdrivende, for idrætsforeningerne, for de større boligforeninger og for den enkelte husejer.

Har jeres virksomhed travlt og mangler arbejdskraft, kan i med stor sandsynlighed finde den rette VVS vikar gennem vores store database af medarbejdere. Vi har hos Vikarholdet.dk et af landets største emnebanke med vikarer inden for håndværker faget. Hos os ved vi hvor afhængige virksomheder er af kvaliteten af deres ansattes arbejde og det har derfor høj prioritet hos os, at vi sammen finder den helt rigtige VVS vikar til jer.

Hos Vikarholdet.dk arbejder vi hele tiden for at skabe en tæt og bæredygtig dialog med vores kunder og ansatte, så vi kan sikrer, at alle parter får den bedste oplevelse ud af samarbejdet. Vi arbejder altid for at finde den helt rigtige vikar til jeres virksomhed, uanset om det er en VVS vikar, en tømrer eller det helt tredje.

Alle vores ydelser er uden binding, hvilket betyder i frit kan opsige vikarende når opgaverne er afsluttet. På denne måde opnås en større fleksibilitet, som skaber fundamentet for mere tilfredse kunder, uden lønomkostningerne til de faste medarbejdere stiger.

Er du på udkig efter en ekstra håndværker? Ring til os på 70 22 22 88 eller udfyld formularen HER. Så følger en af vores konsulenter op, og sammensætter en skræddersyet løsning der passer jer!

VIKARHOLDET.DK

Haslegårdsvej 8-10
8210 Aarhus


By
Tlf

Fag