Fleksibilitet & Tillid

Når det handler om bemandingsopgaver inden for byggeri og anlæg er vi eksperter. Alle vores vikarer kan tiltræde med kort varsel, og vi dækker samtidig hele Danmark. Vi er samtidig stolte medlemmer af Dansk Byggeri, hvilket betyder vi overholder alle gældende overenskomster. Dette skaber tryghed for vores ansatte og samarbejdspartnere, og er med til at opretholde et bærerdygtigt arbejdsmiljø.

Vores personale har mange års erfaring i at rekruttere dygtige faglærte medarbejdere inden for byggeri, industri og energibranchen.Vores medarbejdere hjælper på de byggeprojekter i landet, hvor der er allermest brug for nogle dygtige og engagerede håndværkere. Man kunne også sige, at vi er en slags alarmcentral, når et byggeprojekt skal reddes. Vores medarbejdere er nemlig klar til at hjælpe, når der er allermest brug for en faglig dygtig håndværker.

Er du på udkig efter en ekstra håndværker? Ring til os på 70 22 22 88 eller udfyld formularen HER. Så følger en af vores konsulenter op, og sammensætter en skræddersyet løsning der passer jer!

VIKARHOLDET.DK

Haslegårdsvej 8-10
8210 Aarhus


By
Tlf

Fag