Vikarer til grønland

Hos Vikarholdet.dk er vores vikarer til Grønland udrustet til at klare ethvert projekt. Deres store erfaring er med til at sikre en professionel håndtering af såvel simple som komplicerede projekter på Grønland. Vi mener ikke at godt håndværk behøver at koste alverden, derfor er alle vores priser konkurrencedygtige når man bestiller en vikar til Grønland. Vi samler på tilfredse kunder, og dem får man udelukkende ved at levere et godt stykke arbejde samt overholde alle aftalte betingelser – herunder både tidsplan og prisen. Kontakt os i dag hvis du skal bruge en eller flere vikarer til Grønland.

HÅNDTERE STØRRE OG FLERE ORDRE på grønland

Gennem et samarbejde med Vikarholdet.dk, vil jeres virksomhed på sigt være godt rustet til at håndtere større og flere ordrer. Vi er med til at gøre jeres virksomhed skalérbar og forandringsparat på et stærkt konkurrerende og voksende marked. Ved at supplere jeres fastansatte mandskab på Grønland med vikarer fra Vikarholdet.dk har I mulighed for at håndtere endnu større opgaver end tidligere.

INGEN BINDING

Der er ingen binding på nogle af vores løsninger, hvilket betyder I kan til enhver tid opsige jeres vikar på Grønland, når opgaverne er afsluttet . På denne måde opnås en større fleksibilitet, som skaber fundamentet for mere tilfredse kunder, uden lønomkostningerne til faste ansatte stiger.

VIKAR til grønland GIVER STØRRE FLEKSIBILITET

Der er mange grunde, der taler for at leje en vikar til Grønland i forhold til selv at ansætte en fast medarbejder. For det første, så kan det være billigere på længere sigt, og for det andet er der større fleksibilitet. Finder jeres virksomhed pludselig ud af, at I mangler en vikar til Grønland, kan Vikarholdet.dk på kort varsel bemande pladsen. En indlejet vikar til Grønland vil give din virksomhed den fleksibilitet, der ofte er nødvendigt inden for byggeriet, hvor behov kan opstå fra den ene dag til den anden. Vi står altid klar med ekstra hænder, så du kan overholde dine tidsfrister.

Kontakt os

Er du på udkig efter en ekstra håndværker? Ring til os på 70 22 22 88 eller udfyld formularen HER. Så følger en af vores konsulenter op, og sammensætter en skræddersyet løsning der passer jer!

VIKARHOLDET.DK

Haslegårdsvej 8-10
8210 Aarhus

Vikarholdet.dk, Tømrer vikar


By
Tlf

Fag